آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک نحوه فعالیت بازار‌های میوه و تره‌بار آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های کشور اعلام شد بارش‌های شدید ۷ استان را فرا می‌گیرد؛ هشدار گردوخاک و باد‌های ۱۲۰ روزه

ترافیک سنگین صبحگاهی در معابر پایتخت امروز ۱۹ آذر ۱۴۰۲

ترافیک سنگین صبحگاهی در معابر پایتخت امروز ۱۹ آذر ۱۴۰۲ بار ترافیکی در بزرگراه های شهید چمران ، همت ، حکیم و نواب شروع شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 10
کد خبر: ۲۱۷۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ درباره ترافیک امروز شهر تهران گفت : با رصدی که از طریق مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح روز یکشنبه ۱۹ آذر ماه از سطح معابر بزرگراههای شهر تهران انجام شد، شاهد شروع ترافیک در مسیرهای غربی و شرقی به سمت مرکز شهر تهران و معابری پرتردد و دارای ترافیکی سنگین در سطح پایتخت بودیم .

 

سرهنگ شریفی افزود : در بزرگراه امام علی (ع) در مسیر جنوب به شمال از گلشن‌ دوست ، بزرگراه بابایی در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع)، بزرگراه علامه از دهکده ، بزرگراه شهید زین الدین در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع) ، بزرگراه یادگار امام(ره) در مسیر جنوب به شمال از گلاب شاهد بار ترافیکی سنگین هستیم .

 

وی ادامه داد : حکیم درمسیر غرب به شرق از شهید ستاری ، بزرگراه شهید همت در مسیر غرب به شرق از جنت آباد ،شیخ فضل الله در مسیر غرب به شرق از جناح دارای ترافیک سنگین می باشند .

 

سرهنگ شریفی گفت: مسیر جنوب به شمال چمران در مقطع حکیم تا همت، بزرگراه شهید حاج قاسم‌سلیمانی در مسیر شرق به غرب از قبل از پل صیاد ، بزرگراه صدر در مسیر شرق به غرب از نوبنیاد، مسیر غرب به شرق جاده مخصوص از گلها و در مسیر غرب به شرق آزادراه از چیتگر و آزادگان بار ترافیکی صبحگاهی را شاهد هستیم.

 

وی بیان داشت : خیابان آزادی در مسیرغرب به شرق از یادگار و جانبازان از میدان امام رضا (ع) ، مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگینی هستند و داخل تونل توحید ترافیک منظم و در حال حرکت می باشد .

 

وی همچنین گفت : تیم های پلیس راهور تهران بزرگ بمنظور اجرای طرح جناغی ها در معابر بزرگراهی حضور دارند تا از حرکت و تغییر مسیرهای ناگهانی خودروها جهت ورود به رمپ ها و خروجی بزرگراهها خودداری کرده و با این کار نظم خاصی را به معابر شهری می دهند .

 

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود : بی نظمی ها و زرنگ بازی برای زودتر رسیدن به خروجی ها در رمپ ها و همچنین تغییر مسیرهای ناگهانی در حین حرکت باعث ترافیک وتصادف می شوند که از رانندگان تقاضا داریم در حین رانندگی ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی بین خطوط حرکت کرده و جهت تغییر مسیر از چراغ راهنما استفاده نمایید .

 

سرهنگ شریفی از راکبین موتورسیکلت خواست حتما قبل از روشن نمودن موتورسیکلت خود از کلاه کاسکت استاندارد استفاده نموده و جان خود را به خاطر سهل انگاری و عدم استفاده از کلاه ایمنی در سطح معابر به خطر نیاندازند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار